9 Nisan 2015 Perşembe

Golden Rose' la Üniversite makyajı

Golden Rose markası yerel kozmetiklerden uygun fiyatı ve kalitesiyle çok beğendiğim markalardan. Bugün bu markadan seçtiğim uygun fiyatlı ürünlerle bir üniversite öğrencisine uygun bulkduğum makyaj ürünlerini paylaşacağım. Ben her ne kadar üniversite 3. sınıfta makyaja da başlasam ki o da gözaltı kapatıcısı, rimel ve lipbalmdan ibaret .P, şimdilerde yeni nesilin biraz daha ilgili olduğu gözüme çarpıyor. Tabii bunda makyaj bloglarının ve youtuberlarının payı büyük. Şimdi beğendiklerimi fiyatlarıyla sıralayayım:

1. Gözaltı kapatıcısı stick: Gözaltınıza minik noktasal dokunuşlarla pıt pıt şeklinde v harfi çizerek parmaklarınızla yedirin.
13,50 tl

2. Pudra: Sadece yağlanan bölgelerinize hafifçe kullanın. 
17,75 tl

3. Allık: Çok çok az ve gençliğinize yaraşır hafif pembe tonlarda mat allığı yanaklarınıza uygulayın.
13 tl

4. Far paleti: Bebek mavisi, toz pembe ve beyaz rengi sıkça tercih edebilirsiniz. Kalan 2 koyu rengi de kirpik diplerinize açılı bir fırçayla sürerek eyeliner etkisi yatarabilirsiniz.
21 tl

5. Dipliner: İnce bir çizgi halinde sürmeniz yeterlidir.
15, 75 tl

6. Wonder Lash maskara: En beğendiğim Golden Rose maskarası kesinlikle.
23 tl

7. Kaş kalemi/fırçası: Sadece kaşlarınızda boşluk varsa kullanın. Fırçasıyla yukarı tarayın.
4, 75 tl

8. Lipbalm olmazsa olmaz :)
3, 25 tl

9. Mat Velvet ruj. Pembemsi nude tonlarda doğal renkleri tercih edin.
15, 75 tl

10. Top coat/ oje koruyucu. 
4,75 tl

Toplamda 133 tl ye tüm bu ürünleri alabilirsiniz Golden Rose ' un online sitesinden. Yani ortalama 150 tl bir bütçe ile makyaja dair ihtiyacınız olanları alarak, makyaja hem güzel hem de hesaplı bir giriş yapabilirsiniz. Renkli günler :)

Hiç yorum yok: